Navedba strani: Zavod za ribištvo Slovenije. BiosWeb. [online], Ljubljana, Zavod za ribištvo Slovenije, 2014, [Posodobljeno ], [Citirano ], , , Dostopno na spletnem naslovu: <www.biosweb.org>, ISSN 2350-4757
razred slanosti | prisotnost |
---|---|
celinske vode | |
brakične vode (0.5‰ do slanosti morske vode) | |
morske vode | |
vode s širokim razponom slanosti (0.5‰ do slanosti višje kot v morski vodi) |
mera | najmanjša vrednost [mm] | največja vrednost [mm] | n |
---|---|---|---|
Celotna dolžina telesa (TL): | 30.00 | 900.00 | 344 |
stanje osebkov | najmanjša masa [g] | največja masa [g] | n |
---|---|---|---|
konzerviran v alkoholu | 2.8 | 11.4 | 11 |
svež | 0.5 | 17500.0 | 116 |
neznano | 155.0 | 3190.0 | 4 |
živ | 0.7 | 29030.4 | 435 |
metoda | najmanjša starost | največja starost | n |
---|---|---|---|
branje lusk | 2.0 | 2.0 | 1 |
Vnesi dolžino | cm |
Ocenjena masa: | g |
Ime | |
Sporočilo | |